Policija preuzela snimke s kamera ispred sedišta GI SDP

Izvor: N1 televizija, 17.Jan.2018, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija preuzela snimke s kamera ispred sedišta GI SDP

Kosovska policija preuzela je video zapis sa sigurnosnih kamera koje se nalaze na kući u kojoj je sedište Građanske inicijative SDP, a ispred koje je ubijen Oliver Ivanović, rečeno je agenciji Beta u Kosovskoj policiji.

Prema rečima regionalnog šefa operative Kosovske policije Željka Bojića, policija je skinula video zapis sa sigurnosnih kamera i sav materijal, kao i onaj prikupljen tokom uviđaja, poslala na dalju obradu u Prištinu.

Kamere su bile postavljene tako da postoji mogućnost da su snimile trenutak kada je u utorak oko 8.15 pucano na Olivera Ivanovića.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kosovska policija: Identifikovan vlasnik izgorelog vozila nađenog posle ubistva Ivanovića

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Jan.2018

Kosovska policija identifikovala je vlasnika zapaljenog vozila nađenog u Kosvoskoj Mitrovici nakon ubistva lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, rekao je danas regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić...Bojić je agenciji Beta rekao da policija radi punom parom, da...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Suroi: Učešće delegacije Skupštine Kosova na sahrani Ivanovića predstavljala bi čast za ...

Izvor: Beta, 17.Jan.2018

Prištinski pisac i publicista Veton Suroi ocenio je danas da bi eventualno učešće delegacije Skupštine Kosova na sahrani predsednika Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića u Beogradu predstavljalo čast za kosovske institucije.Suroi je na društvenim mrežama napisao da bi, u ovim trenucima,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.