Izvor: Radio 021, 13.Jun.2019, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podignuta optužnica za brutalno prebijanje devojke u Kosovskoj ulici

Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu je 10. juna podiglo optužnicu protiv Đ.L. (24) zbog krivičnog dela nasilje u porodici, saznaje 021.rs.

Tužilaštvo je tražilo da mu se produži pritvor za još 30 dana, u kojem se nalazi od 14. marta, te se sada čeka zakazivanje glavnog pretresa.

Đ.L. je optužen da je svojoj devojci I.F. (22) naneo teške telesne povrede. Za ovo krivično delo njemu preti kazna od dve do 10 godina zatvora.

Podsetimo, Đ.L. je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << uhapšen 12. marta nakon što je brutalno pretukao svoju devojku u njihovom iznajmljenom stanu u Kosovskoj ulici.  On je devojku tukao rukama, nogama i drvenom motkom, polomio joj je rebra, sekao nožem i peglom joj pržio ruke. Ona je iskoristila trenutak kada je mladić izašao iz stana i pozvala drugaricu, koja ju je odvela u Urgentni centar.

Prema nezvaničnim informacijama, nasilnik se pred tužiocem branio rečima da je to učinio "zbog ljubomore i da nije hteo da ode tako daleko".

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UBICA IZAŠAO IZ ZATVORA, PA POKUŠAO DA SILUJE DEVOJČICU! Višestruki povratnik osumnjičen da je napastvovao komšinicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2019, 06:42

Predrag Peđa Damjanović (40) iz Vrbasa uhapšen je zbog sumne da je na ulici presreo dve devojčice od šest i sedam godina, a zatim stariju pokušao da seksualno napastvuje!..Kako se saznaje, napad na devojčicu desio se 4.juna, a jeziva činjenica je to što je Darmanović osuđivani ubica, koji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.