Počelo ispitivanje uhapšenog u Kosovskoj Mitrovici

Izvor: RTS, 16.Okt.2019, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo ispitivanje uhapšenog u Kosovskoj Mitrovici

Kosovski tužilac Sulj Hodža je izjavio albanskim medijima da je uhapšen istražitelj policije na severu Rade Basara koji je istraživao slučaj ubistva Olivera Ivanovića.
Sulj Hodža je naveo da se traga za Željkom Bojićem, šefom operative na severu i da je uhapšen njegov sin Vasilije tokom pretresa njihovog stana.
Dodaje da je Rade Basara uhapšen zbog sumnje da je zloupotrebio službeni >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << položaj i da je počelo njegovo ispitivanje.
Dodeljen mu je advokat po službenoj dužnosti.
Jutros oko 5.50 došlo do upada više od 25 oklopnih vozila i džipova ROSU i oko 100 pripadnika ove specijalne jedinice na sever KiM. 
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Kosovsko tužilaštvo traži pritvor za Basaru

Izvor: RTS, 16.Okt.2019

Sulj Hodža, kosovski tužilac izjavio je da je od Osnovnog suda u Prištini zatražio pritvor za Radeta Basaru, uhapšenog službenika policije u severnom delu Kosovske Mitrovice. Basara je uhapšen rano jutros u sklopu istrage o ubistvu Olivera Ivanovića. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.