Pljačkaš umalo pobegao iz zatvora - stražari ga spazili kad je već prošao jednu ogradu

Izvor: B92, 06.Avg.2020, 17:02

Pljačkaš umalo pobegao iz zatvora - stražari ga spazili kad je već prošao jednu ogradu

Korektivna služba Kosova saopštila je da je u Kazneno-popravnom centru u Smrekovnici jedan zatvorenik pokušao bekstvo, prenosi Kosovo onlajn.

Čuvari su sprečili njegovo bekstvo, piše Gazeta ekspres.

Kako se kaže u saopštenju KSK, izveštaj i disciplinski postupak protiv zatvorenika H. Š., koji se trenutno nalazi u samici, već su završeni.

"Danas oko podneva, zatvorenik H. Š je pokušao da pobegne iz Kazneno-popravnog centra Smrekovnica. On >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je prešao spoljnu sigurnosnu ogradu, ali uz brzu intervenciju naših čuvara, bekstvo je sprečeno", navodi se u saopštenju.

Dodaje se i da je H. Š na odsluženju zatvorske kazne u trajanju od 18 meseci, zbog pomaganja u izvršenju krivičnog dela pljačke.

"Korektivna služba Kosova putem bezbednosnih mehanizama i dalje će ostati posvećena svojim dužnostima i neće dozvoliti ni na koji način da se krše propisi popravnih institucija takvim postupcima", zaključeno je u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.