Izvor: N1 televizija, 18.Apr.2021, 17:37

Saopšteno da je Grujić privedena u Vučitrnu, ona negira, oglasila se i policija

Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je da je novinarka Tamara Grujić, kao i članovi ekipe emisije "S Tamarom u akciji", privedena u Vučitrnu i zatražio da hitno bude puštena. Grujić je za Nova.rs rekla da nije tačna informacija da je ekipa privedena. Portalu KoSSev javio se, u međuvremenu, komandir Kosovske policije za region Jug Avni Zahiti i objasnio šta se zapravo dogodilo.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Kancelarija: Kosovska policija uhapsila novinarku Tamaru Grujić i njene kolege u Vučitrnu

Izvor: Danas, 18.Apr.2021

Direktor vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković zatražio je hitno puštanje na slobodu novinarke Tamare Grujić i njenih kolega koji su uhapšeni danas u Vučitrnu dok su snimali emisiju "S Tamarom u akciji". 

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.