Petković: Sednica o Kosovu i Metohiji prilika da se čuje istina

Izvor: RTV Pink, 27.Maj.2019, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petković: Sednica o Kosovu i Metohiji prilika da se čuje istina

Pomoćnik direktora Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Petar Petković ocenio je danas da je današnja sednica parlamenta o KiM, na kojoj će predsednik Srbije Aleksandar Vučić podneti izveštaj o stanju na KiM i o dijalogu koji se vodi već šest godina s Prištinom, prilika da se čuje puna istina o tome šta zemlju čeka.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Petković: Sednica o KiM prilika da se čuje istina

Izvor: Večernje novosti, 27.Maj.2019

Na plenarnoj sednici pred poslanicima, ali i za celu javnost, predsednik Srbije Aleksandar Vučić govoriće o Kosovu i Metohiji, govoriće o onome gde smo dana, istakao je Petković Pomoćnik direktora Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Petar Petković ocenio je da je...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.