Pakleni plan Albanaca: Ameri im daju 48 sati da očiste Kosovo od Srba ZA VREME MONDIJALA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2018, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pakleni plan Albanaca: Ameri im daju 48 sati da očiste Kosovo od Srba ZA VREME MONDIJALA!

Komandant Kfora Salvatore Kouči indirektno je potvrdio da postoji rizik

Albanski ekstremisti u Prištini razmatraju plan da tokom Mondijala u Rusiji napadnu i zauzmu sever južne srpske pokrajine.

Pročitajte i:

Do ovih dramatičnih informacija došle su ruske službe bezbednosti koje su zvanični Beograd pre desetak dana upozorile da Albanci planiraju da posle 20. juna krenu u frontalni napad na Srbe severno od Ibra.

Albanci misle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je ovo idealan trenutak za napad jer će većina svetskih medija i političara biti zaokupljena fudbalom.

Albancima je, kako kaže izvor, iz SAD stigao signal da bi sever Kosova trebalo da zauzmu u vreme SP.

- Ako pažljivo pratite međunarodne sportske događaje i ratne sukobe, primetićete da je, recimo, rat u Gruziji izbio dan pre početka Olimpijskih igara u Pekingu. Ili da je rat u Siriji izbio istog mesedca kad se završavalo Evropsko prvenstvo u fudbalu 2012. godine. Sada postoje ozbiljne informacije da takav plan imaju i albanski ekstremisti i da im je iz SAD sugerisano da sever Kosova reše brzo, za 48 sati, i to u toku Mondijala - kaže izvor.

Albancima je najveća prepreka to što ne znaju kako će reagovati Vojska Srbije.

.

- Bezbedonosna situaciju na Kosovu je trenutno mirna i stabilna. Međutim, ako bude nekog upozorenja za narušavanje bezbednosti, spremni smo da preduzmemo sve mere kako bi Kosovo bilo sigurno.  Situacija je zasad pod kontrolom i procenjujemo da li su incidenti u poslednjih mesec dana etnički motivisani ili ne. Ti događaji povećavaju tenzije – poručuje Kuoči.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.