Paket od 30 jaja umesto dokument o dijalogu sa Srbijom Ironičan odgovor na Kurtijevu objavu

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2021, 18:22

"Paket od 30 jaja umesto dokument o dijalogu sa Srbijom" Ironičan odgovor na Kurtijevu objavu

Ironičan ton bivšeg poslanika DS Kosova

Bivši poslanik Demokratskog saveza Kosova Gani Geci ironično je komentarisao objavu bivšeg kosovskog premijera Avdulaha Hotija koji je po drugi put istakao da je sva potrebna dokumenta za dijalog sa Srbijom predao svom nasledniku Aljbinu Kurtiju, prenosi Gazeta ekspres.

Geci je ironičnim tonom poručio Hotiju da nije trebalo da preda dokumenta sa protokolom i da ih Kurtijevo osoblje traži na policama i u hodnicima vlade.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
On je takođe napisao da je "Hoti umesto dokumenata trebalo premijeru da preda 30 paketa jaja".

Bivši kosovski premijer Avdulah Hoti reagovao je na Fejsbuku nakon izjave aktuelnog predsednika kosovske vlade Aljbina Kurtija koji je poručio "da je tokom poslednje posete Briselu bolje razumeo dijalog, nego od informacija koje je dobio od prethodne Vlade".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.