Pacoli spopao Trampa na hodnicima UN! Pružio mu ruku, američki predsednik mislio da je domar (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2018, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pacoli spopao Trampa na hodnicima UN! Pružio mu ruku, američki predsednik mislio da je domar (VIDEO)

Šef Bele kuće nije bio zainteresovan sa razgovor sa ministrom spoljnih poslova tzv. Kosova

Lažni zvaničnici tzv. države Kosovo pokušavaju da ugrabe svaki trenutak boravka u UN u Njujorku pokušavajući da predstave svoju kvazi politiku svetskim liderima.

Na internetu se pojavio "pokušaj" Bedžeta Pacolija da stupi u kontakt sa predsednikom SAD Donaldom Trampom, međutim, kako se može videti na snimku, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šef Bele kuće nije bio zainteresovan sa razgovor sa ministrom spoljnih poslova tzv. Kosova.

Hvalili se sastankom sa Trampom, iz UN ih javno provalili, a najgoru osudu doživeli od Albanaca

Predsednik SAD verovatno nikad nije ni čuo ko je Bedžet Pacoli. Tramp se rukovao sa Pacolijem kao sa običnim pristalicom na svom mitingu i produžio dalje, zaboravivši da se susret uopšte i dogodio. Američki predsednik verovatno je pomislio da je u pitanju domar zaposlen u zgradi UN.

Pacoli se odmah pohvalio na društvenim mrežama.

 Podsećamo, ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić objasnio da članovi takozvane prištinske delegacije nemaju propusnice koje dobijaju delegacije zemalja članica UN. Kako kaže, oni su se kao i svake godine prijavili preko Odeljenja UN za mirovne operacije i tako su dobili propusnice, uz koje, međutim, ne mogu da uđu u sale na sastanke.

- Oni nisu tu, u zgradi, već su po ćoškovima, sede na hoklicama - opisao je Dačić.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.