Pacoli predao tužilaštvu dokaze o navodnim srpskim zločinima na Kosovu

Izvor: Danas, 17.Dec.2019, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pacoli predao tužilaštvu dokaze o navodnim srpskim zločinima na Kosovu

Vršilac dužnosti kosovskog ministra spoljnih poslova Bedžet Pacoli saopštio je večeras da je kosovskom tužiocu predao hiljade dokumenata za koje navodi da dokazuju "srpsku genocidnu politiku protiv Кosova i masovna ubistva koja su počinili jugoslovenski vojnici, MUP i paramilitarci pod kontrolom Beograda".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Pacoli predao tužilaštvu dokaze o navodnim srpskim zločinima na Kosovu

Izvor: 011vodič.com, 18.Dec.2019, 09:53

Vršilac dužnosti kosovskog ministra spoljnih poslova Bedžet Pacoli saopštio je večeras da je kosovskom tužiocu predao hiljade dokumenata za koje navodi da dokazuju „srpsku genocidnu politiku protiv Кosova i masovna ubistva koja su počinili jugoslovenski vojnici, MUP i paramilitarci pod kontrolom...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.