Pacoli: Mere odgovor na skandalozno ponašanje Srbije

Izvor: Vesti-online.com, 06.Nov.2018, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pacoli: Mere odgovor na skandalozno ponašanje Srbije

Zamenik kosovskog premijera i ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli izjavio je da je uspostavljanjem uvoznih mera počela primena jednog proporcionalnog pristupa u odnosu prema Srbiji čime će ona, kako je rekao, shvatiti da će za svako negativno ponašanje prema Kosovu i pretnje prvo ona da plaća.

"Već neko vreme stalno izveštavam evropske institucije o skandaloznom ponašanju Srbije i njenih institucija protiv ljudskih sloboda i ekonomskih sloboda građana Kosova", napisao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je Pacoli na Fejsbuku.

Kako prenosi RTK, Pacoli je rekao da je današnja odluka o uvoznim merama znak da je "došao kraj strpljenju Prištine", te da će sada "Srbija shvatiti da za svako njeno negativno ponašanje, štetno i preteće prema Kosovu, postoji cena koju će da plaća".

Dodao je da će ta praksa važiti za trgovinu, za ekonomiju, za pravosuđe, za bezbednost, za spoljnu politiku i diplomatiju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

PACOLI PRETI NA FEJSBUKU: Izrekao totalne neboloze, ali i ozbiljne pretnje! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2018

Zamenik kosovskog premijera i ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli izjavio je da je uspostavljanjem uvoznih mera počela primena jednog proporcionalnog pristupa u odnosu prema Srbiji čime će ona, kako je rekao, shvatiti da će za svako negativno ponašanje prema Kosovu i pretnje prvo ona da plaća..-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.