Pacoli: Dijalog sa Srbijom vidimo kao mogućnost za zatvaranje tamnog poglavlja

Izvor: Danas, 03.Sep.2019, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pacoli: Dijalog sa Srbijom vidimo kao mogućnost za zatvaranje tamnog poglavlja

Ministar inostranih poslova Kosova u ostavci Bedžet Pacoli danas je, tokom susreta sa izaslanikom američkog državnog sekretara za Balkan Metju Palmerom, izjavio da Kosovo dijalog sa Srbijom vidi kao mogućnost za zatvaranje tamnog poglavlja. Članak Pacoli: Dijalog sa Srbijom vidimo kao mogućnost za zatvaranje tamnog poglavlja se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Dodik Palmera optužuje za „rušenje“ sporazuma o formiranju Saveta ministara BiH

Izvor: Danas, 03.Sep.2019

Član Predsedništva BiH Milorad Dodik američkog zvaničnika i specijalnog predstavnika za Balkan Metjua Palmera optužuje za "rušenje" sporazuma trojice lidera o formiranju Saveta ministara BiH. Članak Dodik Palmera optužuje za „rušenje“ sporazuma o formiranju Saveta ministara BiH se pojavljuje...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.