Pacoli: Čestitam Vučiću na preduzetništvu

Izvor: B92, 13.Sep.2019, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pacoli: Čestitam Vučiću na preduzetništvu

Priština -- Ministar spoljnih poslova Kosova Bedžet Pacoli saopštio je da čestita Vladi Srbije i predsedniku Aleksandru Vučiću na preduzetništvu, preneo je portal KoSSev.

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, potpisala je juče sa Evropskom investicionom bankom ugovore radi izgradnje auto-puta Niš-Priština.

Pacoli poručuje da je ovo "veliki korak ka miru sa Kosovom".

"Nastavak izgradnje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << auto-puta od Srbije do granice sa Kosovom, Merdara, je veliki korak ka miru sa Kosovom. Čestitam Vladi Srbije i predsedniku Vučiću na preduzetništvu. Mir je jedini način za izgradnju svetle budućnosti“, naveo je Pacoli na svom profilu na Tviteru.

Mihajlovićeva je juče navela da je projekat "auto-puta mira" pokrenut na inicijativu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, te da se na pripremi ovog projekta radilo tri godine. Istakla je, takođe, da njegova izgradnja ima i politički značaj i da pokazuje želju Srbije da do "rešenja dolazi kompromisom i zajedničkim radom".

Prema njenim rečima, izgradnja će početi iduće godine. "Ceo projekat trebalo da bude završen do 2020".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pacoli: Čestitam Vučiću na preduzetništvu

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Sep.2019

PRIŠTINA - Ministar spoljnih poslova Kosova Bedžet Pacoli saopštio je da čestita Vladi Srbije i predsjedniku Aleksandru Vučiću na preduzetništvu, prenio je portal "KoSSev".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Pacoli čestitao Vladi Srbije i Vučiću na izgradnji auto-puta Niš-Priština

Izvor: Danas, 13.Sep.2019

Kosovski ministar spoljnih poslova u ostavci Bedžet Pacoli čestitao je Vladi Srbije i predsedniku Aleksandru Vučiću na potpisivanju ugovora o izgradnji autoputa Niš-Priština, ocenivši da je to "veliki korak ka miru sa Kosovom". Članak Pacoli čestitao Vladi Srbije i Vučiću na izgradnji auto-puta...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.