PSG: Vučiću, izađi i reci svoj predlog za Kosovo, nemoj se prenemagati

Izvor: Vesti-online.com, 17.Maj.2018, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSG: Vučiću, izađi i reci svoj predlog za Kosovo, nemoj se prenemagati

Predsednik Pokreta slobodnih građana Saša Janković pozvao je danas Aleksandra Vučića da "izađe" sa predlogom rešenja pitanja KiM.

- Svi u Srbiji su rekli svoje viđenje rešenja kosovskog problema, i čistači ulica, i akademici, i vladike, i NVO, svi opozicioni političari, samo ne i Vučić - rekao je Janković na konferenciji za novinare.

Janković je dodao da je Vučić "ili nesposoban da osmisli bilo šta, ili se plaši da kaže ono što je obećao da će >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << uraditi i zbog čega je došao na vlast".

- Pre više meseci izašli smo sa predlogom i rekli da su nam bitni ljudi, a ne teritorije, a sada i Vučić koristi istu rečenicu - rekao je predsednik Pokreta slobodnih građana.

- Vučiću, izađi i reci. Nemoj se više prenemagati, nemoj vređati ljude koje si poslao u rat koje je

izazvala tvoja politika, izađi i reci rešenje, makar ga prepisao - zaključio je Saša Janković.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.