PRODAO IH ZA ŠAKU JADA Milo izigrao Srbe iz Crne Gore koji su se borili za Kosovo! Šalje ih u Tačijeve kandže!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2019, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRODAO IH ZA ŠAKU JADA Milo izigrao Srbe iz Crne Gore koji su se borili za Kosovo! Šalje ih u Tačijeve kandže!

Tribunal u Prištini sudiće i pripadnicima Vojske Jugoslavije, iz Crne Gore, koji su 1999. godine na Kosovu i Metohiji, branili narod od NATO agresije, potvrđeno je Borbi, i za to je postignut dogovor između Hašima Tačija i Mila Đukanovića.

Naime, kako piše crnogorska Borba vlast u Podgorici dala je zeleno svetlo Prištini za procesiranje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << značajnog broja vojnika iz Crne Gore.

Priština će tako izvesti na osuđeničke klupe patriote iz Crne Gore koje su htele da zaštite svoju zemlju od NATO agresije.

Hašim Tači je dogovorio sa Milom Đukanovićem da će Crna Gora postupiti po poternicama Prištine. Spisak uskoro treba da stigne u Crnu Goru, nakon čega bi mogla uslediti i hapšenja a zatim i izručenja Prištini - otkriva izvor iz ministarstva pravde.

Veliki broj vojnika iz Crne Gore je bio u redovima Vojske Jugoslavije tokom ratne 1999. godine na KiM. Čak 34 pripadnika vojske iz Crne Gore stradala su u ovim sukobima.

"Sudovi" lažne države preuzeli su nedavno slučajeve ratnih zločina od Euleksa.

Baviće se zločinima koje su počinili pripadnici OVK, ali i zločinima nad Albancima za koje su osumnjičeni Srbi i Srbi Crnogorci.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

TRIBUNAL I ZA CRNOGORCE? Sa Prištinom dogovoreno izručenje boraca sa KiM

Izvor: Večernje novosti, 04.Apr.2019, 10:50

Navodno su se oko svega dogovorili Hašim Tači i Milo Đukanović, a spisak boraca uskoro bi trebalo da stigne u Podgoricu SUD u Prištini sudiće Crnogorcima koji su 1999. na Kosovu i Metohiji branili narod od NATO agresije, a podršku toj najavi dala je zvanična Podgorica! Ova...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.