PRIVOĐENjE ČETVORICE SRBA: Uhapšene izvode pred Osnovni sud u Prištini; Kosovska policija traga za Milanom Radojčićem (FOTO/VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 23.Nov.2018, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIVOĐENjE ČETVORICE SRBA: Uhapšene izvode pred Osnovni sud u Prištini; Kosovska policija traga za Milanom Radojčićem (FOTO/VIDEO)

Specijalci ROSU upali su rano jutros u Kosovsku Mitrovicu i uhapsile Nedeljka Spasojevića, Dragišu Markovića, Marka Rošića i Sašu Ćurića SPECIJALCI ROSU upali su rano jutros u Kosovsku Mitrovicu, sa više od deset policijskih vozila, i zauzele vitalne tačke u gradu. Pod izgovorom da traže osumnjičene za ubistvo Olivera Ivanovića priveli su policajca tzv. policije Kosova Dragišu Markovića, koji je već bio hapšen u okviru istrage o mučkom napadu na lidera Građanske >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << inicijative Srbija, demokratija, pravda.Uhapšeni su i Nedeljko Spasojević, Dragiša Marković, Marko Rošić i Saša Ćurić uz izgovor da su osumnjičeni za ubistvo Olivera Ivanovića.Prilikom hapšenja čuli su se rafali iz automatskog oružja kao i šok bombe.Kako saznajemo, pripadnici Kosovske policije su pokušali da uhapse Milana Radojčića, potpredsednika Srpske liste.Tokom sramnog desanta kojim su prekršeni svi važeći sporazumi u gradu su se oglasile sirene za uzbunu, a Srbi se okupljaju na ulicama.Atmosfera je naelektrisana i postoji bojazan od eskalacije sukoba.PROČITAJTE JOŠ: ISPOVEST SUPRUGE UHAPŠENOG SRBINA: Dragiši su puške uperili u glavu, ćerka se tresla od straha! REAKCIJE NA HAPŠENjE SRBA - Rakić: Da se pripadnici ROSU nisu povukli imali bi rat; Dragišić: Upad učinjen sa namerom da se Srbija isprovocira! EKONOMSKA "OLUJA": Jogurt na Kosmetu "ide" na čak 300 dinara
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta u Prištini kažu o hapšenju Srba VIDEO

Izvor: B92, 23.Nov.2018

Kosovska policija je saopštila da su uhapšene četiri osobe od kojih su tri osumnjičene da su u učestvovale u ubistvu Olivera Ivanovica...Četvrta osoba je uhapšena zbog ometanja policije tokom pretresa...“Cilj ove operacije je privođenje 4 lica koja se smunjice za krivična dela. Tri lica su...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.