PRED MEČ TZV. KOSOVA I CRNE GORE: Dejan Savićević obišao grob Fadilja Vokrija (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2019, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRED MEČ TZV. KOSOVA I CRNE GORE: Dejan Savićević obišao grob Fadilja Vokrija (FOTO)

Početak utakmice večeras u 20.45.

Fudbalska reprezentacija samoproklamovanog Kosova ugostiće nacionalni tim Crne Gore u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a prvi čovek FSCG Dejan Savićević je obišao grob Fadilja Vokrija, nekadašnjeg centarfora Partizana i jugoslovenske reprezentacije, koji je umro u junu prošle godine.

- Nisam mogao da prisustvujem sahrani, pa sam iskoristio ovu priliku da posetim njegov grov i poklonim se. Fadilj i ja smo bili dobri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prijatelji i odlično smo sarađivali. Bio sam veoma tužan kada sam čuo da je preminuo. Znam da bi bio veoma srećan zbog uspona reprezentacije Kosova ali to je život - kazao je Savićević, a prenosi "Koha Ditore".

President of Montenegro Football Federation Dejan Saviçeviç paid a tribute to Fadil Vokrri today alongside president Ademi ahead of #KOSMNE .#BashkëPërKosovën 🇽🇰🇲🇪 pic.twitter.com/JvPE7HWGqS

— Kosovan Football 🇽🇰 (@kosovanfooty_EN) October 14, 2019

Uoči duela 7. kola, prva je Engleska sa 12 bodova, koliko ima i Češka. Takozvano Kosovo ima osam, a Crna Gora samo tri boda.

Podsetimo, prethodna utkamica u Podgorici između dve selekcije ostaće upamćena po tome što je tadašnji selektor Crne Gore (sada Srbije) Ljubiša Tumbaković odbio da vodi reprezentaciju u tom meču. Iz patriotskih razloga, isto su postupili igrači Filip Stojković i Mirko Ivanić, a Savićević je svu krivicu prebacio na predsednika Crvene zvezde, Zvezdana Terzića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.