PRAVDA JE SPORA ALI DOSTIŽNA: Predsednik udruženja veterana terorističke OVK danas prvi put pred sudijom

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 10:47

PRAVDA JE SPORA ALI DOSTIŽNA: Predsednik udruženja veterana terorističke OVK danas prvi put pred sudijom

Gucati je uhapšen 25. septembra u Prištini po nalogu sudije Specijalizovanih veća Kosova sa sedištem u Hagu zbog krivičnih dela protiv pravosuđa, saopšteno je iz ovog suda.

Predsednik organizacije veterana terorističke OVK Hisni Gucati, koji je osumnjičen za zastrašivanje svedoka, odmazdu i povredu tajnosti postupka, pojaviće se danas prvi put pred sudijom Specijalnog suda u Hagu.

Nakon hapšenja prebačen je u pritvorski objekat Specijalnog suda u Hagu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Prvo pristupanje sudu Gucatija biće javno i može se pratiti na internet stranici ovog suda.

Mediji su preneli ranije da je Gucati uhapšen zbog objavljivanja dokumenata za koje se sumnja da su procureli iz Specijalnog suda za procesuiranje zločina pripadnika terorističke OVK.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gucati pred sudom

Izvor: B92, 01.Okt.2020

Hag -- Predsednik Organizacije ratnih veterana OVK Hisni Gucati pojaviće se danas pred većem Specijalnog suda u Hagu...Javna rasprava će biti prenošena putem video linka, prenosi Reporteri...Gucati je uhapšen u kancelarijama OVK u Prištini 25. septembra, nakon što je Specijalizovano tužilaštvo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.