PORUKA NAŠEM NARODU NA KOSOVU: Srbin u Gračanici pronašao bombu na njivi

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Mar.2019, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PORUKA NAŠEM NARODU NA KOSOVU: Srbin u Gračanici pronašao bombu na njivi

Srbin iz Gračanice tokom obrađivanja svoje njive pronašao na zemlji sumnjiv predmet.

Predmet koji je ličio na bombu, pronašao je juče Srbin u Gračanici, dok je obrađivao svoju parcelu. Kako mu je predmet sumnjivo izgledao on se od njega udaljio i pozvao tzv.kosovsku polciju. Nakon poziva policija je izašla na teren, uključujući i jedinicu za eliminaciju ekspolozivnih sredstava.

Posle obrade od strane policije, za sumnjivu napravu utvrđeno je da je ručna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bomba M75.

Policija je nakon toga, po standardnoj proceduri uklonila i uništila pomenutu eksplozivnu napravu.

Podsećamo da je juče na Kosovu i Metohiji, kao i u celoj Srbiji obeleženo 20. godina od početka agresije NATO na bivšu Jugoslaviju. Ovaj događaj je svakako još jedna potvrda "uspešnosti humanitarne akcije "Milosrdnog anđela", ili pak poruka Srbima kakva ih budućnost čeka na tzv."oslobođenom Kosovu"
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.