POGLEDAJTE: Ovo je nota kojom je Togo poništio priznanje tzv. Kosovo (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 26.Avg.2019, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POGLEDAJTE: Ovo je nota kojom je Togo poništio priznanje tzv. Kosovo (FOTO)

Togo je 15. zemlja koja je povukla nezavisnost tzv. Kosova Togo je 15. zemlja koja je povukla nezavisnost tzv. Kosova.Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić istakao je da je nota, koja je stigla u posed "Novosti", doneta još 28. juna, simbolično na Vidovdan.Pročitajte još - POTVRĐENO: Togo 15. država koja je povukla priznanje Kosova Kako je rekao, naš je cilj da broj zemalja koje priznaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << tzv, Kosovo padne ispod polovine članica UN, ispod 97 zemalja."Time dobijamo to da oni ne mogu da se ponašaju kako hoće, da moraju da idu na dogovor, a ne da smatraju da je ta stvar gotova. Pokazalo se da nije gotova", rekao je Dačić.Ovako izgleda nota kojom je povučena nezavisnost samoproklamovanog Kosova.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

POVLAČENjA NEZAVISNOSTI KOSOVA: Tas prelazi na srpsku stranu

Izvor: Večernje novosti, 27.Avg.2019, 11:40

Posle odluke Republike Togo da povuče priznanje Kosova, Srbija na korak od cilja. Blizu smo toga da većina u UN od 97 zemalja stoji na poziciji naše zemlje NA spisak zemalja koje su povukle priznavanje Kosova, pod brojem 15, upisan je i Togo, čime je Srbija na korak od cilja...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.