PODRŠKA PONIŠTENjU NEZAVISNOSTI KiM: Amfilohije podržao referendum

Izvor: Večernje novosti, 25.Jun.2018, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PODRŠKA PONIŠTENjU NEZAVISNOSTI KiM: Amfilohije podržao referendum

Priznanje lažne države na KiM predstavlja izdaju koja ugrožava samu državu Crnu Goru, kaže Amfilohije UZ blagoslov mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija, u kripti Sabornog hrama Hristovog vaskresenja u Podgorici, inicijativu Srpskog nacionalnog saveta da se putem referenduma poništi odluka Vlade Crne Gore o priznanju nezavisnosti Kosova, potpisali su predstavnici 28 narodnih plemenskih skupština. Osim vladike Amfilohija, potpis su stavili i episkop budimljansko-nikšićki >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Joanikije i izabrani episkop buenosajreski i južno-centralnoamerički Kirilo, kao i arhijerejski protoprezvitetir podgoričko-danilovgradski i bokokotorski Dragan Mitrović i Momčilo Krivokapić. Pročitajte još - BRISELSKI DIJALOG BEZ REZULTATA: Priština je prepreka za trajno rešenje - Priznanje lažne države na KiM predstavlja izdaju koja ugrožava samu državu Crnu Goru. To je izdaja svih velikih žrtava, gaženje po njima, od cara Lazara do naših dana - kazao je mitropolit Amfilohije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS Crne Gore: Poništiti odluku o priznanju nezavisnosti Kosova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jun.2018, 18:31

Srpski nacionalni savet Crne Gore, pokrenuo je inicijativu da Vlada Crne Gore poništi odluku o priznanju nezavisnosti Kosova, te da se građani na referendumu izjasne o tom pitanju. Uz blagoslov mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija, inicijativa je predstavljena u kripti sabornog hrama Hristovog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.