PAKLENI PLAN ALBANACA: Hoće vojsku Kosova, ali Beograd NE DOZVOLJAVA

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2017, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAKLENI PLAN ALBANACA: Hoće vojsku Kosova, ali Beograd NE DOZVOLJAVA

Premijer samoproglašene države Kosovo Isa Mustafa kaže da nije daleko momenat kada će se formirati vojska u južnoj srpskoj pokrajini

Kosovski premijer Isa Mustafa izjavio je u Prištini da su Kosovske bezbednosne snage spremne da se transformišu u vojsku Kosova.

Međutim, kako kaže, za to nemaju pomoć srpskih poslanika u Skupštini Kosova.

PLAN KOJI LEDI KRV U ŽILAMA: Albanci spremaju napad >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << TERORISTE KAMIKAZE za zaustavljanje SRPSKOG VOZA

"KBS su uradile sve potrebne pripreme za Vojsku Kosova, međutim, taj proces je zaustavljen, jer nemamo pomoć od strane srpskih poslanika, ali ne zbog njih samih već zbog direktnog uplitanja Beograda", rekao je Mustafa na zajedničkoj konferenciji za novinare sa generalnim sekretarom NATO-a Jensom Stoltenbergom, prenosi RTV Kim.

UDRUŽENJE KIDNAPOVANIH I UBIJENIH NA KOSOVU: Hašimu Tačiju je mesto u zatvoru, a ne u Briselu

Kako prenosi ta televizija, šef NATO je kazao da se radi na povećanju kapaciteta s obzirom na to da će tim Alijanse za vezu imati ulogu u pomoći Kosovskim bezbednosnim snagama, ali u skladu sa trenutim mandatom KBS-a.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.