Određen jednomesečeni pritvor i Aleksandru Ćuriću

Izvor: RTS, 25.Nov.2018, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Određen jednomesečeni pritvor i Aleksandru Ćuriću

I četvrtom Srbinu, Aleksandru Ćuriću, koji je uhapšen u akciji kosovske policije u petak, određen je pritvor do 30 dana, potvrdio je RTS-u advokat Srđan Mitrović.
Aleksandar Ćurić je smešten u zatvor visoke bezbednosti u Grdovcu kod Podujeva.
Osnovni sud u Prištini odredio je juče do 30 dana sudskog pritvora Marku Rošiću, Nedeljku Spasojeviću i Dragiši Markoviću.
Tada je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << javljeno da se Ćurić tereti za ometanje policije u obavljanju službene dužnosti i da treba da bude priveden sudu u Kosovskoj Mitrovici.
Juče je advokat Dejan Vasić rekao da niko od četvorice uhapšenih nije optužen za ubistvo. 
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbinu koji je uhapšen na Kosovu zbog ometanja policije određen pritvor do 30 dana

Izvor: Blic, 25.Nov.2018

Aleksandru Ćuriću, koji je u petak uhapššen u akciji kosovske policije u Kosovskoj Mitrovici, zbog ometanja policije, određen je jednomesečni pritvor, preneo je danas Radio Kontakt plus.

Nastavak na Blic...

Aleksandru Ćuriću određen pritvor do 30 dana

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Nov.2018

KOSOVSKA MITROVICA - Aleksandru Ćuriću, koji je u petak uhapšen u akciji kosovske policije, određen je pritvor do 30 dana, rekao je advokat Srđan Mitrović.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.