Od sutra isplata naknade za nezaposlene i raseljene

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Avg.2011, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od sutra isplata naknade za nezaposlene i raseljene

BEOGRAD -

Isplata redovne novčane naknade za nezaposlene počeće sutra na šalterima svih pošta u Srbiji, saopšteno je iz Nacionalne službe za zapošljavanje.

U istom danu počeće i isplata privremene naknade raseljenima sa područja Kosova i Metohije, dodaje se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra redovna isplata naknada nezaposlenima

Izvor: Studio B, 18.Avg.2011

Isplata redovne novčane naknade nezaposlenima počeće sutra, saopšteno je iz Nacionalne službe za zapošljavanje. ..Na poštanskim šalterima će novčanu naknadu moći da podignu i privremeno raseljena lica sa Kosova i Metohije.

Nastavak na Studio B...

Isplata naknade za nezaposlene i raseljene

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Avg.2011, 09:41

BEOGRAD -..Isplata redovne novčane naknade za nezaposlene počeće danas na šalterima svih pošta u Srbiji, saopšteno je iz Nacionalne službe za zapošljavanje...U istom danu počeće i isplata privremene naknade raseljenima sa područja Kosova i Metohije, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.