Izvor: S media, 23.Apr.2012, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović: Vreme je za nove političke snage

Brisel je totalitarni centar moći koji radi na štetu nacionalnih i državnih interesa Srbija i zato je krajnje vreme da se okrenemo državama koje nas nisu bombardovale, koje nisu priznale Kosovo i koje hoće sa nama ekonomsku saradnju, poput Rusije, istakao je danas u Užici član rukovodstva Dveri Boško Obradović.

Obradović je kazao da Dveri, kao politički pokret porodičnih ljudi, najviše >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << zamera aktuelnom režimu što je, kako je rekao, antiporodični.

Dačić: Ako nas Evropa neće, možemo mi i drugačije

SRS: Srbija ne treba da uđe u NATO

"Ovaj režim od naših para finansira gej parade i promenu pola, a ništa ne ulaže u borbu protiv bele kuge, za koju Dveri smatraju da je državni prioritet broj jedan", rekao je Obradović na predizbornoj tribini.

On je istakao da buduća Vlada treba da uvede Ministarstvo za brigu o porodici, koje će biti podrška i svim ostalim ugroženim kategorijama stanovništva.

"Dveri su u ovom trenutku nov izbor na Ðurđevdanskim izborima i verujem da ogromna većina građana Srbije to prepoznaje", zaključio je Obradović.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.