Objavljen snimak na kom se vidi kako je napadnut Rus na KiM VIDEO

Izvor: B92, 04.Jun.2019, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljen snimak na kom se vidi kako je napadnut Rus na KiM VIDEO

Beograd -- Objavljen trenutak napada na pripadnika UNMIK-a Mihaila Krasnoščenkova, koji je 28. maja uhapšen i pretučen u selu Gornja Varaga na KiM.

Na snimku TV kanala "Most" iz Kosovske Mitrovice vide se specijalci kako grubo postupaju prema Krasnoščenkovu, a u jednom trenutku ga i udaraju u glavu, preneo je Sputnjik.

Krasnoščenkov je napadnut tokom operacije koju su vodili oficiri specijalnih snaga Kosova u severnim opštinama Kosova i Metohije.

Specijalne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << snage Kosova upale su u četiri srpske opštine na severu KiM u Mitrovicu, Zvečan, Zubin Potok i Leposavić i uz primenu sile uhapsile su 19 ljudi, od kojih je 11 srpske nacionalnosti.

Kako tvrde predstavnici vlasti u Prištini, operacije specijalnih snaga Kosova, tokom kojih je povređeno pet oficira i šest civila, bile su usmerene protiv organizovanog kriminala.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BRUTALNO! Pojavio se snimak napada ROSU na ruskog mirotvorca na severu Kosova (VIDEO)

Izvor: RTV Pink, 04.Jun.2019

Objavljen je trenutak napada na pripadnika misije Ujedinjenih nacija na Kosovu (UNMIK), Rusa Mihaila Krasnoščekova, koji je 28. maja uhapšen i pretučen u selu Gornja Varaga na KiM.

Nastavak na RTV Pink...

PRVO GURANJE, PA UDARAC U GLAVU Ovako je izgledalo hapšenje Rusa iz UNMIK-a na severu Kosova (VIDEO)

Izvor: Blic, 04.Jun.2019

Specijalci, guranje, udarac u glavu.. Sve ovo nalazi se na danas objavljenom snimnku, na kome je zabeležen trenutak kako pripadnici kosovske specijalne policije ROSU postupaju sa pripadnikom UNMIK-a, ruskim državljaninom Mihaila Krasnoščekovim.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.