OPRAVDAO NADIMAK ZMIJA: Ovakve laži nismo očekivali čak ni iz njegovih usta!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2017, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPRAVDAO NADIMAK ZMIJA: Ovakve laži nismo očekivali čak ni iz njegovih usta!

Jedna od Hašimovih sramnih tvrdnji je da Srbija preti Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Kosovu

Lažni predsednik lažne države Kosova izjavio je da su "provokacije" Srbije prema Kosovu deo - starog scenarija o podeli jednog dela Kosova - on je sramno optužio Srbiju da je spremna da žrtvuje srpske građane na Kosovu radi svojih političkih i vojnih ciljeva.

Foto: Srbija Danas

- Srbija računa na pomoć Rusije i zato je jedan voz iz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Rusije krenuo iz Beograda prema Kosovu. Ništa nije slučajno, već je sve planirano - rekao je Tači.

Foto: Srbija Danas

- Jedina pretnja kosovskim Srbima je kada Srbija njih upotrebljava za realizaciju svojih ciljeva. Srbija je spremna da žrtvuje i viktimizira srpske građane na Kosovu radi svojih političkih i vojnih ciljeva, kako je to radila u Hrvatskoj i u Bosni i Hercegovini -  naveo je Tači.

Foto: Tanjug

Još jedna od Hašimovih sramnih tvrdnji je da - Srbija danas preti Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Kosovu - i da je postala adresa sa koje se preti miru i stabilnosti na Zapadnom Balkanu. Samoprozvani kosovski predsednik smatra da "pretnja ratom" srpkog rukovodstva treba da zabrine svakog, a posebno NATO i EU.

Foto: Tanjug/Zoran Zestic

Podsetimo, premijer Aleksandar Vučić upravo je zbog bezbednosti građana Kosova zaustavio voz pre dolaska u Kosovsku Mitrovicu.

Foto: Profimedia

Premijer je isti dan istakao da su samo ljudski životi bili razlog što je doneo ovakvu odluku.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Puste priče o otcepljenju RS

Izvor: Deutsche Welle, 17.Jan.2017, 10:41

Ne postoji spremnost za odvajanje Republike Srpske, smatra sarajevska analitičarka Alida Vračić. Ona ukazuje da izjave o pripajanju RS Srbiji imaju mnogo više eha u Bosni i Hercegovini , nego van nje...DW: Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da taj entitet „sanja da se pripoji i...

Nastavak na Deutsche Welle...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.