OKonel: Britanija podržava članstvo Kosova u Interpolu

Izvor: BKTV News, 22.Sep.2018, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O''Konel: Britanija podržava članstvo Kosova u Interpolu

Ambasador Velike Britanije u Prištini Ruari O''Konel izjavio je danas da ta država podržava članstvo Kosova u Interpolu, javlja RTK2 na srpskom jeziku.

"Ujedinjeni Kraljevstvo gleda na članstvo Kosova u skladu sa mandatom Interpola, kako bi se povećala saradnja, zajedničko znanje i najbolje prakse za primenu međunarodnog prava", rekao je O''Konel.

On je dodao da veruje da će razmena informacija pomoći implementaciju zajedničkih ciljeva u borbi protiv organizovanog kriminala.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

O'Konel: Britanija podržava članstvo Kosova u Interpolu

Izvor: RTS, 22.Sep.2018

. Ambasador Velike Britanije u Prištini Ruari O'Konel izjavio je da ta država podržava članstvo Kosova u Interpolu, javlja RTK2 na srpskom jeziku.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.