OKRŠAJ u Kosovskoj:Prodavac udžbenika udario inspektora

Izvor: Mondo, 26.Avg.2019, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OKRŠAJ u Kosovskoj:Prodavac udžbenika udario inspektora

Ova ulica podno Skupštine Srbije poznata je po preprodaji udžbenika na crno i jedna je od najprometnijih uoči početka školske godine i u prvim danima septembra, ali je jutros bila i poprište fizičkog obračuna.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Ukoliko ih uhvate na delu, pripadnici komunalne policije imaju pravo da zaplene sve knjige iz gepeka.

Komunalna policija jutros je sprovela akciju u samom centru Beograda, u Kosovskoj ulici, gde je posle plenidbe knjiga došlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i do sukoba između jednog od uličnih prodavaca udžbenika i inspektora koji je bio na zadatku.

Oduzeto 2.000 udžbenika u Kosovskoj ulici

Kako "Kurir" saznaje, prodavac je napao šefa sektora Komunalne policije N.B. koji je od siline udarca pao na zemlju.

Prodavac D. T. je posle hapšenja odveden u policijsku stanicu Stari grad gde će biti zadržan do 48 časova.

Inspektori su mu potom zaplenili knjige iz kombija.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.