Novosti: Priština odustala od apliciranja za članstvo u Interpol

Izvor: Beta, 30.Jun.2022, 13:54

Novosti: Priština odustala od apliciranja za članstvo u Interpol

Priština je odustala od apliciranja za članstvo Kosova u Interpolu, jer ne može da obezbedi dovoljnu podršku na Generalnoj skupštini ove organizacije u oktobru, u Indiji, objavile su danas "Novosti".Pozivajući se na saznanja iz diplomatskih izvora, taj list je na svom sajtu naveo da je vladi Aljbina Kurtija "iz zapadnih centara moći sugerisano da će u slučaju da podnesu zahtev za članstvo ponovo doživeti debakla" i da sad "nije trenutak" za to.Novsti su navele da je "i Kurti svestan da ne bi bilo dobro da u Interpolu doživi još jedan debakl" posebno, kako piše list, " imajući u vidu nedavni pokušaj da otvore vrata Saveta Evrope koji je prošao neslavno".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

PRIŠTINA PODVILA REP! Kurti odustao od zahteva za članstvo lažne države u Interpolu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2022

Priština je odustala od apliciranja za članstvo lažne države Kosovo u Interpolu, jer ne može da obezbedi dovoljnu podršku na Generalnoj skupštini ove organizacije u oktobru, u Indiji,..Kako se saznaje iz diplomatskih izvora, vladi Aljbina Kurtija je iza zapadnih centara moći sugerisano da će...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.