Novine: Ležaljkama nije mesto kraj grobova; Srbi satima stoje u redovima samo da bi išli u Hrvatsku

Izvor: B92, 10.Avg.2020, 21:54

Novine: "Ležaljkama nije mesto kraj grobova"; "Srbi satima stoje u redovima samo da bi išli u Hrvatsku"

Dnevne novine u izdanju od utorka, 11. avgusta mahom pišu o početku školske godine u Srbiji za koju još nije izvesno kako će izgledati.

"Politika" na naslovnoj strani piše o nedavnoj vojnoj vežbi na Kosovu i Metohiji "Srpske snage mogu uz Kfor da uđu na Kosovo", a piše i o predsedničkim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama "Naša dijaspora u SAD juri glasove za Trampa".

"Večernje novosti" pišu o planu nastave od septembra "Dete ide u školu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ili uči kod kuće", a prenosi i izjavu bivšeg gradonačelnika krfa Kostasa Nikoluzosa "Ležaljkama nije mesto kraj grobova".

"Blic" piše o održanom vašaru u Jagodinu uprkos epidemiji "Srbija se bori sa koronom, a Palma napravio vašar", a prenosi i izjavu epidemiologa Branislava Tiodorvića "Biće dobro do kraja avgusta ako se pridržavamo mera".

"Kurir" prenosi podatke Evropola "Deca na meti pedofila zbog korone".

List "Alo" piše o redovima ispred "Torlaka" pos naslovom "Srbi satima stoje u redovima samo da bi išli u Hrvatsku".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Predsednički izbori,   Izbori

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Naslovne strane za utorak, 11. avgust 2020. godine

Izvor: Beta, 11.Avg.2020, 08:24

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o modelu izvodjenja nastave u Srbiji od 1. septembra, nastavku dijaloga Beograda i Prištine kao i o kontroverzama o broju umrlih od korona virusa u Novom Pazaru.ALO - O gužvama za ulazak u Hrvatsku: "Srbi satima stoje u redovima...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.