Non pejper o Kosovu pravio neko lukaviji od mene, sumnjam na jednu ženu VIDEO

Izvor: B92, 27.Apr.2021, 12:39

"Non pejper o Kosovu pravio neko lukaviji od mene, sumnjam na jednu ženu" VIDEO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je non pejper o Kosovu i Metohiji smislio neko mnogo pametniji i lukaviji od njega.

Dodao je da je neko ko je upućen u odnose na Balkanu, te da su "umreženi interesi" i Srbije i Albanaca.

"Noćas sam u pola 2 to čitao kad sam se vratio iz Brisela, taj non pejper je sastavljao neko ko je mnogo pametan, mnogo pametniji od mene, mnogo lukaviji. Vidim da svi demantuju, ali više briga mi je zadao ovaj drugi non pejper nego >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prvi", rekao je on.

Dodao je da je taj papir smišljao neko ko je mnogo pametan.

"Jedna ključna stvar je u tom papiru - to je priznanje nezavisnog Kosova koje je užasno - evo vam 90 odsto stvari koje su manje važne, ali ono najvažnije ide nama", rekao je on.

Mnogo stvari bi se tu Srbima dalo, kaže i upozorava da je jedna ključna stvar je u tom papiru - to je priznanje nezavisnog Kosova što je užasno.

Kako je kazao, oko 50 ljudi u svetu se bavi pitanjem Kosova i sumnja na jednu osobu.

"Reč je o fantastično pametnoj ženi, jer smatram da niko drugi ne bi mogao da sastavi i napravi", rekao je on i dodao da će se politički motivi tek raspravljati.

"Priznavanje nezavisnosti je neprihvatljivo", poručio je Vučić ali je dodao da sve ovo nije 'izbačeno" tek tako.

"Nama to niko još nije pokazao, ali videćemo. Ne želim prejudiciranje. Ne podnosim reakcije koje uslede za pet sekundi i da kažem odmah da je to sve neprihvatljivo", ukazao je Vučić i dodao da će se sve a sagledati polako i anlizirati, kao i da će se videti da li su njegove sumnje o toj osobi opravdane.

Kazao je da dijalog počinje tek 15. maja, te da će stručnjaci iz celog sveta "potrčati da kažu 'ne' ii 'da".

Podsetimo, prištinska Koha pod oznakom "ekskluzivno" objavila vest da je došla u posed dokumenta, tzv. "non pejpera" o promeni granica na Balkanu.

Taj prištinski list tvrdi da su famozni dokument o kom bruji region, ali i Zapad, sastavile Francuska i Nemačka i da je namenjen nastavku dijaloga Beograda i Prištine i koji predviđa okvir za dalje pregovore.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"SUMNJAM NA JEDNU ŽENU" Vučić o "non pejperu" o međusobnom priznanju Beograda i Prištine: Pisao ga je neko ko je FANTASTIČNO UPUĆEN

Izvor: Blic, 27.Apr.2021

Noćas sam u pola dva čitao to oko "non pejpera" Francuske i Nemačke, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.