Nije vreme za prevelika očekivanja Od rešenja kosovskog problema zavisi budućnost

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2021, 12:34

"Nije vreme za prevelika očekivanja" Od rešenja kosovskog problema zavisi budućnost

Vučić na posebnoj sednici parlamenta, predstavlja Izveštaj o radu Kancelarije za Kosovo i Metohiju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predstavlja danas poslanicima u parlamentu izveštaj o toku pregovora sa Prištinom i o stanju na Kosovu i Metohiji.

Od toga kako naša generacija bude rešavala pitanje Kosova i Metohije zavisi budućnost naše dece i naše države, istakao je danas predsednik Srbije Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vučić obraćajući se Skupštini.

Vučić, podnoseći izveštaj o KiM, rekao je da danas pred nama nije lak zadatak i nije vreme za svečarsko raspoloženje, nije vreme za prevelika očekivanja ili očekivanja koja nisu u sladu sa realnošću koja nas okružuju.

Zahvalio se svima koji su svesni važnosti pitanja KiM za Srbiju i naš narod u celini.

- Reč je o pitanju koja je u podtekstu gotovo svake naše političke teme, svakog našeg državnotvornog napora, ali mnogo dublje sustinskog, identitetskog, ekonomskog, i svakog drugog pitanja - objasnio je on.

Vučić je kazao da oni koji misle da odlaganjima, kupovinom vremena, iako smo to mnogo manje radili od druge strane, a morali smo ponekad da činimo, možemo rešiti to pitanje, moram kazati problem nismo rešili.

- Moraćemo da nastavimo da ga rešavamo odgovorno sa strateškim poglednom u budućnost i svesti o tome kako želimo zemlju da ostavimo potomcima - rekao je on.

Vučić je istako da je to dug prema svakom pripadniku našeg narodu u zemlji i rasejanju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić u Skupštini: Srbiji ne odgovara zamrznuti konflikt, velike sile neće menjati stav o Kosovu

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Jun.2021

Predsednik Aleksandar Vučić ocenio je danas da Srbiji po pitanju Kosova i Metohije ne odgovara zamrznuti konflikt jer zapadne sile neće promeniti svoj stav u odnosu na taj problem.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

HEROJI SA KOŠARA BIĆE NA VOJNOJ VEŽBI NA PEŠTERU: Spektakl njima u čast, bili tu za Srbiju kada je bilo najpotrebnije

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2021

Vučić je rekao da će svi preživeli heroji sa Košara biti na vojnoj vežbi na Pešteru u njegovoj blizini..Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predstavlja danas poslanicima u parlamentu izveštaj o toku pregovora sa Prištinom i o stanju na Kosovu i Metohiji...Predsednik se dotakao i situacije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

DONETA ODLUKA OBRADOVAĆE SVE: Sutra je veliki dan za jedan grad u Srbiji, jednim potezom rešeni svi problemi

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2021

Nijedan investitor neće doći u Srbiju ako nema zagarantovano mirno poslovanje..Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predstavlja danas poslanicima u parlamentu izveštaj o toku pregovora sa Prištinom i o stanju na Kosovu i Metohiji. Takođe predsednik je istakao da je sutra veliki dan za Valjevo...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"ZNAM DA ĆU BITI META NAPADA!" Vučić brutalan u Skupštini - sasuo svima ISTINU U LICE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predstavlja danas poslanicima u parlamentu izveštaj o toku pregovora sa Prištinom i o stanju na Kosovu i Metohiji...Inače, predsednik Srbije podneo je parlamentu izveštaj o Kosovu i Metohiji 27. maja 2019. godine, a od tada do danas u razgovorima pod okriljem...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"Neću potpisati nezavisnost"; "Neka vas laže neko drugi"

Izvor: B92, 22.Jun.2021

Aleksandar Vučić je na sednici parlamenta posvećenoj Kosovu i Metohiji rekao da neće potpisati priznanje i da će to učiniti neko posle njega...On je pozvao poslanike na borbu i jedinstvo, kao i na razumevanje realne situacije povodom Kosova i Metohije, navodeći da samo tako mogu da se odmere protivnici...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.