Nepoznate osobe ponovo ubacile letke u dvorište N1

Izvor: Danas, 07.Nov.2019, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nepoznate osobe ponovo ubacile letke u dvorište N1

Nepoznate osobe ponovo su bacile letke u dvorište televizije N1 dok je večeras trajala emisija "Pressing" u kojoj je gost bio predsednik Samoopredeljenja i budući premijer Kosova Aljbin Kurti, prenela je ta televizija. Članak Nepoznate osobe ponovo ubacile letke u dvorište N1 se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Kurti: Takse na robu biće zamenjene reciprocitetnim merama

Izvor: 011vodič.com, 07.Nov.2019

Predsednik Samoopredeljenja i budući premijer Kosova Aljbin Kurti izjavio je da će takse od 100 odsto na robu iz Srbije biti zamenjene reciprocitetnim merama koje će Kosovo uvesti Srbiji.. „Reciprocitet je pravi princip zdravih konstruktivnih odnosa. Utvrdićemo registar, listu svih elemenata koji...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.