Ne prestaju krađe stoke srpskim domaćinstvima na KiM

Izvor: RTS, 20.Sep.2018, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne prestaju krađe stoke srpskim domaćinstvima na KiM

Dvema srpskim porodicama u opštini Kamenica ukradene su krave, što je treći slučaj krađe stoke srpskim domaćinstvima na Kosovu i Metohiji u poslednjih pet dana.
Preostali Srbi u Kamenici preneli su RTS-u da su u selu Bosce, prošle noći krave ukradene porodicama Svete i Miodraga Stojanovića.
Lopovi su pokušali da ukradu stoku u vlasništvu još tri porodice iz istog sela. Njihove krave su izvedene >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << iz štala, ali su ostavljene na obodu sela. Pronašli su ih meštani i vratili vlasnicima.
Zbog krađe krava protestovali su juče Srbi u Novom Brdu, ispred policijske stanice. Zatražili su zaštitu od policije.
Porodica Arsić iz sela Izvor, zaseok Svračak, opština Novo Brdo pre dve noći je bila je meta lopova koji su srušili zid štale i ukrali dve steone krave.
Lopovi su probili zid štale i odveli stoku.
Prethodno su porodici Miodraga Radosavljevića u Plemetini kod Obilića ukradeni krava i tele.

Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.