Nastavnik morao da potpiše izjavu da neće na Vučićev miting

Izvor: Radio 021, 06.Sep.2018, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavnik morao da potpiše izjavu da neće na Vučićev miting

Nastavnik biologije iz Kosovske Kamenice, Bogoljub Milošević objavio je na društvenim mrežama pisanu izjavu u kojoj je morao da navede da ne želi da ide na miting predsednika Aleksandra Vučića u Kosovskoj Mitrovici.

On za N1 kaže da je izjavu sastavio na zahtev direktorke škole Jadranke Vasić, koja je od svih zaposlenih tražila da se upišu za odlazak na miting u Kosovsku Mitrovicu, a od onih koji ne žele zahtevana je pisana izjava o tome.

Milošević ne očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << bilo kakve sankcije, mada tvrdi da mnoge njegove kolege zbog straha od posledica idu na mitng i to shvataju kao radnu obavezu.

"Ja jednostavno ne podržavam Vučića i ne može niko da me natera da idem u Mitrovicu i da mu aplaudiram za nešto što već znam, a treba da mi kaže da treba da prihvatim da živim u Velikoj Albaniji", kaže Milošević za N1. Navodi da se ljudima na Kosovu upravlja kao da su marionete i da on to više neće da trpi.

"Izašao sam sa ovim u javnost i svestan sam da su moguće posledice, ali jednostavno je dosta i neka shvate – ako Vučić zna da njegovi saradnici pritiskaju ovako narod i iznuđuju podršku, onda je to sramota. A ako ne zna, onda bolje da se upozna sa situacijom i da vidi sa kakvim ljudima je okružen i šta ti ljudi rade u njegovo ime", poručio je Milošević.

Autor: N1
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.