Nastavljaju se pregovori o vladi Samoopredeljenja i Demokratskog saveza Kosova

Izvor: B92, 27.Okt.2019, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavljaju se pregovori o vladi Samoopredeljenja i Demokratskog saveza Kosova

Pokret Samoopredeljenje i Demokratski savez Kosova radi na postizanju konačnog sporazuma o vladi. Očekuje se da će se u ponedeljak ponovo sastati radne grupe.

Kao što je iz Samoopredeljenja nedavno najavljeno, sastanak će početi u 15 sati u kancelariji DSK-a, prenosi portal Kosovo onlajn.

Obe strane su saopštile nakon poslednjeg sastanka da su se radne grupe usaglasile o sadržaju i principima o zajedničkom upravljanju.

Prema njihovim rečima, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << razgovarano je o ključnim političkim temama i ključnim reformama po sektorima koje čekaju novu Vladu.

Ovi razgovori dolaze kao rezultat sastanka koji su pre dve nedelje održala dva kandidata za premijera Aljbin Kurti i Vjosa Osmani.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.