Naslovne strane za sredu, 17. oktobar 2018. godine

Izvor: Beta, 16.Okt.2018, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naslovne strane za sredu, 17. oktobar 2018. godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 17. oktobar, najviše pišu o reakcijama na izjavu američkog ambasadora u Beogradu Kajla Skota da je Kosovo za SAD nezavisna država.BLIC - "Ko i zašto uništava reke po Srbiji", o mini hidrocentralama i štetnom uticaju na životnu sredinu.  VEČERNJE NOVOSTI - "Skot vredjao usred Vlade, Zorana ćutala", povodom izjave američkog ambasadora o Kosovu. "Rusima ne daju da se mole na Svetoj Gori", o sukobu Carigrada i Ruske crkve.  DANAS - "Stručnjaci nisu čuli za Vučićev recept za natalitet", naslov je povodom izjave predsednika Aleksandra Vučića da spratnost stambenih zgrada utiče na radjanje većeg broja dece. "NATO: Odluka o formiranju kosovske vojske na vlastima u Prištini", piše list pozivajući se na anonimne izvore.POLITIKA - "Predstavnik Vlade Srbije trebalo je odmah da reaguje", povodom izjave američkog ambasadora Kajla Skota. "Zakonodavnu, sudsku i izvršnu vlast vratiti Vojvodini", naslov je intervjua sa liderom LSV Nenadom Čankom. "Zagadjenost vazduha u Smederevu prešla granice", piše list, a o konačnoj verziji ustavnih amandmana pod naslovom "Za izbor sudija i tužilaca potrebne dve trećine glasova".

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Naslovna strana za sredu, 17. oktobar 2018. godine

Izvor: Beta, 17.Okt.2018, 09:19

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za sredu, 17. oktobar, najviše pišu o reakcijama na izjavu američkog ambasadora u Beogradu Kajla Skota da je Kosovo za SAD nezavisna država.ALO  -  O automobilu koji je juče eksplodirao na Voždovcu list piše "Automobil voditeljke raznet bombom". "CIA...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.