Najnovija vest: Neće biti pres konferencije na kojoj treba da budu saopšteni rezultati istrage ubistva Olivera Ivanovića

Izvor: BKTV News, 22.Jan.2018, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najnovija vest: Neće biti pres konferencije na kojoj treba da budu saopšteni rezultati istrage ubistva Olivera Ivanovića

Kancelarija glavnog kosovskog tužioca Šućri Sulje negirala je danas da će biti održana konferenciju za štampu, na kojoj će, kako su ranije najavili pojedini mediji, objaviti rezultate analize snimaka sigurnosnih kamera sa mesta ubistva Olivera Ivanovića.

Demanti Suljine Kancelarije preneo je danas KiM radio.

Prištinski mediji u petak su objavili informaciju da je tužilac Sulja, koji vodi istragu o ubistvu Ivanovića, najavio da će danas saopštiti rezultate >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << dosadašnje istrage ubistva Ivanovića.

Kako je navedeno, to bi uključilo snimke sigurnosnih kamera, detalje o zapaljenom automobilu, kao i forenzičke dokaze.

Najavljeno je takođe, da će u izveštaj biti uključene i izjave svedoka, a kako je za sada poznato, ispitano je njih šestoro.

Srpska policija je zatražila da učestvuje u istrazi o ubistvu Ivanovića a srpsko Tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo je i sopstveni predistražni postupak.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je juče da srpska policija do sada nje dobila nijedan podatak iz istrage o ubistvu Ivanovića iz Prištine.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.