Najava događaja za srijedu, 16. februar 2022. godine

Izvor: Capital.ba, 16.Feb.2022, 08:10

Najava događaja za srijedu, 16. februar 2022. godine

PALE – U 18.00 časova Kinoteka Republike Srpske premijerno prikazuje film srpskog režisera Gorana Radovanovića “Čekajući Handkea” o posebnim vezama nobelovca Petera Handkea sa srpskim narodom na Kosovu i Metohiji. /Kulturni centar/ SARAJEVO – U 9.30 časova nastavak suđenja desetorici pripadnika Hrvatskog vijeća odbrane, optuženim za ratni zločin nad srpskim civilima i ratnim zarobljenicima na području Orašja 1992. i 1993. godine. /Sud BiH/ SARAJEVO – U 9.00 časova nastavak >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << suđenja premijeru Federacije BiH Fadilu Novaliću i ostalima za spornu nabavku respiratora u vrijednosti 10,5 miliona KM. /Sud BiH/ BEOGRAD – U 18.45 časova predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sa premijerom Grčke Kirjakosom Micotakisom, koji boravi u radnoj posjeti Srbiji. Izjave nakon sastanka. /Predsjedništvo/ MOSKVA – Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov razgovaraće u Moskvi sa italijanskim kolegom Luiđijem di Majom. STRAZBUR – Visoki predstavnik EU za spoljnu politiku i bezbjednost Žosep Borelj obratiće se Evropskom parlamentu u vezi sa odnosima EU i Rusije, evropskom bezbjednošću i vojnom prijetnjom Rusije Ukrajini. BRISEL – Ministri odbrane NATO-a sastaće se u Briselu na dvodnevnom samitu kojim predsjedava generalni sekretar Jens Stoltenberg. Чланак Najava događaja za srijedu, 16. februar 2022. godine се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Šutirali su me u čizmama po celom telu": Svedočenja o zlostavljanju Srba u logorima u Orašju

Izvor: Blic, 16.Feb.2022

Suđenje desetorici pripadnika HVO optuženim za ratni zločin nad srpskim civilima i ratnim zarobljenicima na području Orašja 1992. i 1993. godine danas je nastavljeno čitanjem iskaza dva svedoka Tužilaštva BiH koja su preminula u toku ovog procesa.

Nastavak na Blic...

Najava događaja za četvrtak, 17. februar 2022. godine

Izvor: Capital.ba, 17.Feb.2022, 08:01

BRČKO – U 11.00 časova predstavnici Ministarstva uprave i lokalne samouprave, Ministarstva privrede i preduzetništva Republike Srpske i Republičkog sekreterijata za raseljena lica i migracije održaće sastanak sa građanima i privrednim subjektima Brčko distrikta o sticanju entitetskog državljanstva...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.