Na Kosovu se ništa ne dešava slučajno, cilj ubistva Ivanovića je destabilizacija Srbije

Izvor: BKTV News, 16.Jan.2018, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Kosovu se ništa ne dešava slučajno, cilj ubistva Ivanovića je destabilizacija Srbije

Nenad Popović, lider SNP-a je ocenio da je cilj današnjeg ubistva lidera kosovskih Srba izazivanje novih razdora i sukoba.

Mučko i gnusno ubistvo Olivera Ivanovića je teroristički čin koji predstavlja otvoren napad na Republiku Srbiju, na njene nacionalne interese na Kosovu, ali i na Srbe u južnoj pokrajini, poručio je danas predsednik Srpske narodne partije Nenad Popović.

Lider SNP-a je istakao da je ovaj zločin atak na politiku stabilnosti i okupljanja oko >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << najvažnijih državnih i nacionalnih interesa koju vode predsednik Republike i Vlada, a sve sa ciljem izazivanja novih razdora i sukoba, ne samo među Srbima na Kosovu, već i u Srbiji.

"Nakon snažno izraženog jedinstva naroda u južnoj pokrajini, koji opet postaje snažan i politički i populacioni faktor, usledili su napadi na Srbe, pretnja ratom i ubistvima od strane teroriste i zločinca Kadrija Veseljija, i kao vrhunac nove hajke na Srbe - ubistvo Olivera Ivanovića. Ništa se ne dešava slučajno na Kosovu u ovih nekoliko dana i sve izgleda sinhronizovano i planirano, poručio je Popović.

On ističe da je očigledno da snažna, samostalna i nezavisna Srbija, koja se bori za svoje Kosovo i gradi prijateljstvo sa Rusijom i drugim važnim državama, ne odgovara mnogima, koji žele da je vide podeljenu, posvađanu, poniznu i slabu.

"Sada nam je najvažnije okupljanje, mir u narodu i jasna svest da smo napadnuti i ugroženi", zaključio je Popović.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.