Na Kosovu priveli vozača kamiona iz Srbije zbog mita od deset evra

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Jul.2019, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Kosovu priveli vozača kamiona iz Srbije zbog mita od deset evra

Kosovska policija privela je vozača kamiona iz Srbije koji je prevozio životinje, nakon što im je ponudio mito u iznosu od deset evra kako ga ne bi kaznili za saobraćajni prekršaj, preneo je danas KoSSev.

KoSSev je, pozivajući se na saopštenje kosovske policije, preneo da je osoba privedena juče popodne kada su zaustavili kamion novopazarskih tablica.

Kosovska policija je navela da je, na predlog tužioca, vozaču nakon saslušanja određeno zadržavanje, dok je njegov kamion "poslat na određenu destinaciju".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Na Kosovu priveli vozača kamiona iz Srbije zbog mita od deset evra

Izvor: Danas, 17.Jul.2019

Kosovska policija privela je vozača kamiona iz Srbije koji je prevozio životinje, nakon što im je ponudio mito u iznosu od deset evra kako ga ne bi kaznili za saobraćajni prekršaj, preneo je danas KoSSev. Članak Na Kosovu priveli vozača kamiona iz Srbije zbog mita od deset evra se pojavljuje prvo...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.