Na Kosovu 153 nova slučaja koronavirusa,preminuo jedan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Maj.2021, 16:25

Na Kosovu 153 nova slučaja koronavirusa,preminuo jedan

Na Kosovu su u poslednja 24 sata zabeležena 153 nova slučaja koronavirusa, dok je od posledica zaraze preminuo još jedan pacijent, saopštio je Institut za javno zdravlje u Prištini.

Kako je objavljeno na Fejsbuk stranici Instituta, u proteklom danu testirane su 2.784 osobe.

U istom periodu izlečeno je 327 osoba, što su ukupno 97.384 izlečena od početka pandemije na Kosovu, preneo je Kosovo onlajn.

Do sada su od posledica koronavirusa preminule >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 2.203 osobe.

Trenutno je aktivno 6.758 slučajeva koronavirusa, a od početka pandemije registrovano je 106.345 građana zaraženih tim virusom.

Najviše novozaraženih je iz Prištine (29) i Uroševca (16).
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.