NEĆETE DOBITI SAGLASNOST SRBIJE ZA SOPSTVENO UNIŠTENJE Vučić poslao snažnu poruku povodom situacije na KiM (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2022, 20:29

"NEĆETE DOBITI SAGLASNOST SRBIJE ZA SOPSTVENO UNIŠTENJE" Vučić poslao snažnu poruku povodom situacije na KiM (VIDEO)

Predsednik Vučić objavio je snimak

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, primio je danas mlade sportiste sa Kosova i Metohije, iz Republike Srpske i dijaspore, učesnike kampa "Srbija te zove 2022", zatim se na konferenciji obratio medijima, a u snimku koji je objavio na svom Instagram profilu poručio je da se nada da će razum preovladati u situaciji koja se dešava na KiM.

Možete vi da uradite sve što hoćete protiv Srbije, ali da dobijete naš blagoslov >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i našu saglasnost, za sopstveno uništenje, nećete dobiti. Ja se i dalje nadam da će razum da prevlada – rekao je predsednik Vučić.

A post shared by Александар Вучић (@avucic)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.