ZAŠTO STE PUSTILI ALBANSKE TERORISTE I ĆUTALI NA PALJENJE MANASTIRA? Vučić matirao opoziciju: Ne bežim nigde, idem pred svoj narod

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2023, 14:06

"ZAŠTO STE PUSTILI ALBANSKE TERORISTE I ĆUTALI NA PALJENJE MANASTIRA?" Vučić matirao opoziciju: Ne bežim nigde, idem pred svoj narod

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da bi bilo bi dobro da se postigne što veće moguće jedinstvo na sednici Narodne skupštine na kojoj će se razgovarati o Kosovu i Metohiji, ali da ne veruje u to.

- Ne verujem da može biti sloge po pitanju Kosova. Mi živimo u demokratskom režimu, i to je prirodno da ljudi ne budu saglasni. Nije prirodno da se ne razumemo kada su ključni nacionalni zadaci pred nama i kada se nalazimo u vremenu koje je najteže za Evropu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od Drugog svetskog rata, a za nas od devedesetih, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

On je tako odgovorio na pitanje šta očekuje od sutrašnje sednice o Kosovu koja se održava u Skupštini Srbije, i da li misli da bi moglo da dođe do sloge po tom pitanju.

- Bilo bi dobro da postignemo što je moguće veće jedinstvo, ali ne verujem jer znam da mnogi misle da kada je Srbiji teško, i kada se suočavamo sa problemima, da je to nekima prilika da se dočepaju političkih poena i vlasti - rekao je on.

Kako je kazao, učestvovaće u raspravi po četvrti put.

Upitan o tome da li SNS za sutra sprema miting podrške, Vučić kaže: lažovi.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

- Ne mogu svaki dan da se bavim lažima. Morate da se bavite odzbiljnim stvarima, nemate vremena za takve stvari - istakao je Vučić.

Upitan za peticiju Pokreta za očuvanje Kosova i Metohije, među čijim potpisnicima je i bivši predsednik SRJ Vojislav Koštunica, on kaže da je to dobro, i da je to demokratsko pravo.

- Mislim da ne postoji čovek koji je obradovan tim planom - rekao je Vučić.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Kako je dodao, "što si pustio tamo 2001/03 teroriste iz srpskih zatvora, što si ćutao na paljenje manastira..."?

- Ja ne bežim nigde, idem pred svoj narod i parlament, odgovoriću svakome, borim se za zemlju više nego što se ikada iko borio - rekao je Vučić.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić o raspravi u Skupštini i kritikama EU plana: Voleo bih da se postigne jedinstvo, ali ne verujem da će se to desiti

Izvor: 24sedam.rs, 01.Feb.2023

Ukazao je na to da je sloga nikad potrebnija, jer se nalazimo u vremenu koje je najteže verovatno od Drugog svetskog rata za Evropu i svet

Nastavak na 24sedam.rs...

Vučić odgovorio na peticiju: "Ja ne bežim nigde" VIDEO

Izvor: B92, 01.Feb.2023

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, je danas komentarišući aktuelnu raspravu o Kosovi i Metohiji rekao da ne veruje da će biti sloge po tom pitanju...Predsednik je na svom Instagram profilu postavio video, koji se odnosi na pitanje novinara o peticiji protiv ultimatuma i ucena, koju bi navodno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.