NASTAVLJA SE ALBANSKI TEROR: Srpska porodica OPLJAČKANA tokom noći, čuvari mira ĆUTE KAO ZALIVENI

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2019, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASTAVLJA SE ALBANSKI TEROR: Srpska porodica OPLJAČKANA tokom noći, "čuvari mira" ĆUTE KAO ZALIVENI

Nastavlja se albanski teror prema Srbima na Kosovu. Porodici Mitrović u Radevu, u opštini Gračanica, sinoć su ukredeni krava i tele.

Mitrovići su praznu štalu primetili u četvrtak ujutru kada su krenuli da nahrane stoku, a kako je za RTV KiM rekla Olivera Mitrović, lopovi su prilikom krađe presekli i njihovu i komšijsku žicu i iz štale izveli steonu kravu s teletom.

- Vrata su bila zatvorena, kao da su krave tu. Onda smo videli da su isekli žicu. Kravu i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tele su proterali izmedu zida i štale, na zidu se vide tragovi jer se krava tu odrala - rekla je Olivera Mitrović.

Slučaj je prijavljen policiji koja je sastavila zapisnik i procenila štetu na 2.500 evra.

Kfor i Euleks se za sada nisu oglašavali.

To je drugi put da toj porodici kradu stoku, prvi put je to učinjeno pre 10 godina.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.