NAŠLA KRPA ZAKRPU! OSMANI POZVALA MILA NA KOSOVO I METOHIJU: Predsednik Crne Gore odmah poslao odgovor

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2021, 13:54

NAŠLA KRPA ZAKRPU! OSMANI POZVALA MILA NA KOSOVO I METOHIJU: Predsednik Crne Gore odmah poslao odgovor

Proces Brdo-Brioni je godišnji skup ustanovljen 2013. godine u čijem je fokusu proširenje Evropske unije na zemlje Zapadnog Balkana.

Milo Đukanović ocenio je da se Crna Gora i tzv. Kosovo zalažu za dobrosusedstvo, stabilnost regiona i zajedničku evropsku viziju "radi dobrobiti građana država".

Đukanović je to objavio na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tviteru nakon telefonskog razgovora sa predsednicom privremenih prištinskih institucija Vjosom Osmani, uoči samita Brdo-Brioni, koji će biti održan 17. maja.

- Veoma sadržajan telefonski razgovor sa predsednicom (tzv.) Kosova Vjosom Osmani u susret samitu Brdo-Brioni. Crna Gora i (tzv.) Kosovo dele želju za dobrosusedstvom, stabilnošću regiona i zajedničku evropsku viziju na dobro građana dve države. Uz zahvalnost za poziv da posetim (tzv.) Kosovo, radujem se nastavku razgovora na Brdu kod Kranja - napisao je Đukanović.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VJOSA OSMANI POZVALA MILA ĐUKANOVIĆA DA POSETI KOSOVO: Evo šta joj je odgovorio predsednik Crne Gore

Izvor: Kurir, 15.Maj.2021

Predsednica privremenih prištinskih institucija Vjosa Osmani pozvala je predsednika Crne Gore Mila Đukanovića da poseti Kosovo.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.