NAJSRAMNIJI POTEZ PRIŠTINE Uhapsili Čehe koji su hteli da puste dron sa natpisom KOSOVO JE SRBIJA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2019, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJSRAMNIJI POTEZ PRIŠTINE Uhapsili Čehe koji su hteli da puste dron sa natpisom "KOSOVO JE SRBIJA"!

Još jedna provokacija u nizu

Osmoro čeških državljana uhapšeno je zbog sumnje da su na sutrašnjoj utakmici fudbalskih reprezentacija lažne države Kosovo i Češke planirali da puste dron sa natpisom "Kosovo je Srbija".

Policija u Uroševcu je kod šest muškaraca i dve žene pronašla zastave i dron, koji su zaplenjeni. saznaje Indeksonlajn.

Kako se navodi, jedan od Čeha imao je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i državljanstvo Srbije, a svi su po nalogu tužioca poslati u pritvor.

#Kosovo police detained eight Czech citizens who were reportedly preparing to fly a drone carrying a “Kosovo is Serbia” banner over “Fadil Vokrri” stadium tomorrow during the Kosovo - Czechia football game. https://t.co/zsTYKNDZAP

— Agon Maliqi (@AgonMaliqi) September 6, 2019

Utakmica između tzv. Kosova i Češke igra se sutra na stadionu "Fadilj Vokri" u Prištini.

Inače, pre pet godina Ismail Morina pustio je dron sa zastavom "Velike Albanije" na utakmici reprezentacija Srbije i Albanije u Beogradu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.