NAJPODMUKLIJA PROVOKACIJA IZ PRIŠTINE: Autor je OVAJ ČOVEK koji otvoreno preti Srbiji! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Dec.2018, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJPODMUKLIJA PROVOKACIJA IZ PRIŠTINE: Autor je OVAJ ČOVEK koji otvoreno preti Srbiji! (FOTO)

Takozvana država Kosovo uvela je takse od 100 odsto i na robu stranih kompanija koje imaju pogone u Srbiji

Predsednik takozvane Skupštine Kosova Kadri Veselji rekao je da je odluka o uvođenju dodatnih taksi na srpske proizvode bila "odluka nezavisne i suverene države, kakva je Kosovo".

On je za portal Telegrafi otkrio i šta je rekao Ramušu Haradinaju kad se pojavila ideja da povećaju takse za 100 odsto.

- Kad se pojavila ideja za takse, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvo što sam pitao premijera je bilo da li imamo plan, a on me je uverio da imamo plan, i ja tu ideju ne podržavam 30 odsto, nego 100 odsto. Srbija treba da poštuje Kosovo, baš kao što mi poštujemo Srbiju. Srbija prema nama pokazuje mržnju, a ne poštovanje, i u ovom slučaju nismo uradili ništa drugo nego doneli odluku, kao država, odluku koja nije večna, nego je privremena - rekao je Veselji.

On je podvukao da su svi u Prištini bili svesni da će biti reakcija posle ove odluke.

- Mi smo nezavisna i suverena država, i ništa ne radimo iz besa. Srbija bi trebalo da prekine sa igrom agresije protiv nas, inače će čuti stav države Kosova svakog dana - pripretio je Veselji.

BONUS VIDEO: Kada vidite šta tamo rade ljudi na -37 stepeni, odmah ćete prestati da se žalite na hladnoću
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.