NAJMOĆNIJA ALBANKA VREĐALA JE SRBE, A ONDA JOJ JE DAČIĆEVA POSLANICA ZAPUŠILA USTA! Bukti rat Stefane i Vlore!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2019, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJMOĆNIJA ALBANKA VREĐALA JE SRBE, A ONDA JOJ JE DAČIĆEVA POSLANICA ZAPUŠILA USTA! Bukti rat Stefane i Vlore!

Poslanica Socijalističke partije Srbije Stefana Miladinović zaratila je sa ambasadorkom takozvane Republike Kosovo Vlorom Čitaku, a razlog je što je Vlora Čitaku uporedila Srbe sa najvećim zlom u Igri prestola!

Naime, ambasadorka tzv. Kosova u SAD je uporedila Kosovo sa ponosnom, hrabrom i praktično neuništivom familijom Stark, gospodara Severa, dok je Srbiju uporedila sa zlim Belim hodačima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
"Igra prestola! Pa, kuća Stark je pobedila u velikom ratu. Da bismo to preveli na termin Kosova, Srbija je pobeđena. A sada, ko će sedeti na prestolu... to više nije važno! Veliki rat je doneo pobedu! A za ostatak... pa, ako nam se ne sviđaju, pobedićemo ih!"

Game of Thrones! So, the great war is won!..and won by House Stark. Now, to put it in #Kosovo terms, Serbia is out. Now, who sits on the throne ...it really does not matter! The great war is won!As for the rest... well if we don’t like them, we will beat them! #GameOfThrones⁠ ⁠

— Vlora Çitaku (@vloracitaku) April 29, 2019

Beli hodači su definitivno poraženi, a njih je Čitaku uporedila sa Srbima, gde predviđa skori poraz, misleći po svoj prilici na pregovore o statusu koji se danas popodne nastavljaju u Berlinu.

I dok je Srbe uporedila sa najvećim zlom u seriji, vojskom koja predstavlja samu Smrt, dotle su kosovski Albanci pravoverni Starkovi koji će poraziti hordu beslovesnih zombija.

Miss wannabe epic #epicfantasy fun.

What arrogance without any basis.Neither talent for drama scripts,nor sufficient intellectual capacity.

Vulgar simplification of global phenomenon #GOT ! Complete nonsense! Reflection of your local politics,not able to leave its own village. https://t.co/00Anmcr3wK

— Stefana Miladinović (@just_Stefana) April 29, 2019

Na ove provokacije reagovala je poslanica SPS u Skupštini Srbije Stefana Miladinović koja je direktno odgovorila Čitakovoj. U svom tvitu napisala je da je tvit Vlore Čitaku arogantan i da u njemu nema intelektualnog kapaciteta.

- Kakva arogancija bez ikakve osnove. Ni talent za dramske skripte, ni dovoljan intelektualni kapacitet. Vulgarsko pojednostavljenje globalnog fenomena #GOT! Kompletna glupost! Refleksija vaše lokalne politike, nije u stanju da napusti svoje selo - napisala je Stefana Miladinović u kulturnom maniru i ostavila u senci tvit Vlore Čitaku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.